Bemutatkozás

Üdvözlöm az BDTS Kft. weboldalán

A cég 2013.június 10.-én alakult. Abban az időben a tevékenysége mezőgazdasági termény szállítás ( zöldborsó,csemege kukorica, takarmány kukorica stb.), párhuzamosan belföldön raklapos áruk szállítása, fix platós nem billenős járművekkel.

A másik pillére a cégnek a mezőgazdasági betakarító gépek üzemeltetése, a tavaszi javítástól a betakarítás lezárultáig. (Zöldborsó, csemege kukorica betakarítására alkalmas gépek)

Út a siker felé

2015 márciusában bővült a tevékenység élőállat szállítással belföldön, három szintes ,nagy befogadó képességű ( vágó sertésből 180-200 db, szarvasmarhából 30-32 db. szállítására alkalmas) járművekkel. 2016 . év közepétől, a környező országokba is szállítunk élőállatokat.

Gyakorlatilag ez a három főtevékenység,egész éves folyamatos üzemként működteti a céget, a dolgozók létszáma 10-14 fő között szinte állandó.

A cég forgalma minden évben növekvő tendenciát mutat, köztartozás mentes és 2015,2016,2017,évben rendelkezik a Megbízható Cég Tanúsítvánnyal.

Saját járműpark biztosítja a szállítási feladatok elvégzését, illetve ezek javítását nagyrészt saját szerelőkkel végezzük.